Activități

EVENIMENTE

LifeHarbour este locul perfect pentru organizarea de evenimente exclusive: casatorii pe mare sau pe uscat, traininguri, mese festive, evenimente corporate si petreceri private.

LifeHarbour organizeaza concerte si spectacole de anvergura si este gazda petrecerilor concept cu elemente inedite si momente de show integrate perfect in cadru nautic.

Ambarcatiunile cu vele si motor asigura decorul perfect al evenimentelor care se pot desfasura pe terasa exterioara, pe pontonul plutitor sau pe scena plutitoare, iar spectatorii pot lua parte la distractie de pe mal sau de pe ambarcatiuni.

REGATE

LifeHarbour este coorganizator si gazda Romania Cup si baza de plecare a unora dintre cele mai cunoscute regate de la malul Marii Negre. Cele mai de amploare competitii de yachting din Romania se desfasoara la LifeHarbour si reunesc pe apa peste 50 de ambarcatiuni.

In afara regatelor care sunt sub egida Federatiei Romane de Yachting, marina LifeHarbour organizeaza si regate cu circuit inchis, pentru clientii corporate, cat si organizate de NauticLine, firma de training in sailing si partener al marinei.

TEAM BUILDING

Marina este locatia perfecta pentru organizarea de evenimente de tip team bulding, datorita amplasarii naturale a locatiei si a facilitatilor oferite. Clientii pot alege fie sa urmeze cursuri indoor intr-o sala plutitoare, amplasata intre yachturi, fie sa se initieze in tainele navigatiei, sa iasa pe mare in echipe cu diferite tipuri de ambarcatiuni, de la veliere foarte rapide pana la barci sau yachturi cu motor.

Plimbari pe mare, yachting, pescuit

Marina ofera si yacht-uri pentru plimbari sau curse charter, cu ambarcatiuni cu vele de 10-12 metri, cu skipper la bord, pe o perioada de cateva ore pana la mai multe zile, in functie de solicitari. Fie ca este vorba de o casatorie pe velier, o seara romantica pe mare, fie ca este o iesire pentru a admira litoralul romanesc din largul marii, LifeHarbour va sta la dispozitie cu o gama larga de ambarcatiuni si skipper cu experienta.

CURSURI DE SAILING

Odata ce veti urca la bordul unei ambarcatiuni cu vele, va veti indragisti iremediabil de acest sport si veti dori sa reveniti pe mare. La LifeHarbour Limanu isi desfasoara cursurile cele mai importante sccoli de sailing din Romania.

In cadrul marinei functioneaza scoli de yachting acreditate, care ofera atat cursuri specializate pentru obtinerea de permise de conducere pentru ambarcatiuni de diferite categorii, cat si cursuri de o zi pentru incepatorii care doresc doar sa se familiarizeze cu ideea de velier si manevrele de baza si posibilitatea de practica pe mare.

PLAJA

In cadrul marinei LifeHarbour exista o platforma plutitoare acoperita cu lemn, dotata cu scara de acces la apa, pentru a putea face baie, cu sezlonguri dedicate plajei in fata hotelului. Deasemenea, exista posibilitatea deplasarii cu masina proprie sau taxi catre plajele din statiunile de pe litoral.

Cele mai apropiate plaje cu nisip sunt in statiunea 2 Mai si Mangalia, care se afla la numai 10 minute de mers cu masina, Vama Veche, sau Saturn, unde se poate ajunge in 20 de minute.

In cazul in care, totusi, doriti sa faceti plaja in marina aveti la dispozitie dus si inchiriere ambarcatiuni: skijet, barci cu motor si vasle sau caiace.

In acelasi timp, aveti posibilitatea sa inchiriati ambarcatiuni de mari dimensiuni pentru a iesi pe mare si puteti face plaja si baie in mare, pe platformele dedicate ale acestora.